Сьогодні останній день для внесення змін до декларацій, поданих після повномасштабного вторгнення рф

18:35, 25 жовтня 2023
НАЗК дає можливість декларантам виправити подані декларації до 25 жовтня.
Сьогодні останній день для внесення змін до декларацій, поданих після повномасштабного вторгнення рф
Джерело фото: nrcu.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) нагадує декларантам, що сьогодні, 25 жовтня, є останнім днем, коли вони можуть звернутися до НАЗК з письмовим листом будь-якої форми для виправлення декларацій, поданих після повномасштабного конфлікту (починаючи з 24 лютого 2022 року).

Після отримання доступу ви зможете одноразово впродовж 30 днів подати виправлену декларацію. Інформацію про кінцевий термін подання виправленої декларації вам надішлють в особистому електронному кабінеті Реєстру.

Необхідно звернути увагу, що листи, надіслані у зв'язку з цим питанням після 25 жовтня 2023 року, залишаться без розгляду.

Декларанти мають можливість надсилати письмові листи на електронну адресу Національного агентства [email protected] (сканована копія листа з підписом або лист, підписаний кваліфікованим електронним підписом) або за адресою: бул. Миколи Міхновського, буд. 28, м. Київ, 01103.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва