В одному із подарунків спрацював вибуховий пристрій, — Залужний підтвердив загибель свого помічника Частякова

20:44, 6 листопада 2023
Головнокомандувач ЗСУ повідомив, що у День народження його помічника Частякова в одному з подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій.
В одному із подарунків спрацював вибуховий пристрій, — Залужний підтвердив загибель свого помічника Частякова
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підтвердив загибель свого помічника майора Геннадія Частякова. За його словами, це сталося у його День народження, вибуховий пристрій спрацював в одному із подарунків.

"Невимовний біль і важка втрата для Збройних Сил України і для мене особисто.

Сьогодні за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув мій помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков.
В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. У Геннадія залишилися дружина та четверо дітей. Мої глибокі співчуття родині…

З початку повномасштабного вторгнення Геннадій був для мене надійним плечем, повністю присвятивши своє життя Збройним Силам України і боротьбі з російською агресією.

Причини та обставини будуть встановлені в ході досудового розслідування", - повідомив Залужний у Телеграм.

ОНОВЛЕНО: Видання "УП" публікує перші фото з місця трагедії. Зазначається, що зі слів дружини, її чоловік приніс подарунковий пакет, з пляшкою спиртного та подарунковими чарками у вигляді гранат. Під час відкриття пакету стався вибух.

 

Фото: УП

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Київщині загинув помічник Головнокомандувача Залужного, а його син тяжко поранений.

Підписуйтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва