На Київщині затримали водія, який скоїв наїзд на правоохоронця та втік

07:19, 10 листопада 2023
Водієві, який скоїв наїзд на правоохоронця, загрожує до 5 років ув’язнення.
На Київщині затримали водія, який скоїв наїзд на правоохоронця та втік
Джерело фото: поліція Києва
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Київській області затримали 20-річного водія, який скоїв наїзд на правоохоронця та втік з місця події. Правоохоронці розшукали водія  та повідомили про підозру. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі, – повідомляє поліція Києва.

Співробітники Деснянського управління поліції отримали повідомлення про наїзд на поліцейського на вулиці Миколи Закревського. У цей час два дільничних офіцера відпрацьовували виклик, який надійшов від компанії молоді щодо конфлікту з невідомими особами. Поліцейський підійшов до чоловіків, які сідали в автомобілі і вимагав зупинитися. Проте водій, не реагуючи на вимоги правоохоронця, рушив і наїхав на поліцейського. Останній отримав легкі тілесні ушкодження, але від госпіталізації відмовився.

Поліція оперативно встановила місцезнаходження водія, яким виявився 20-річний уродженець Київщини, і затримала його в Київській області. Фігуранту пред'явлено підозру за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. За цим статтею фігуранту справи загрожує до п'яти років ув'язнення.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України