У Києві очікуються заморозки: поради водіям

09:41, 12 листопада 2023
Наступного тижня синоптики обіцяють в столиці різке зниження температури повітря нижче нуля.
У Києві очікуються заморозки: поради водіям
Джерело фото: Auto24
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Наступного тижня кияни можуть очікувати перший сніг та різке зниження температури повітря нижче нуля, – повідомили у Патрульній поліції Києва.

Поліцейські закликають водіїв приділити особливу увагу безпеці дорожнього руху в осінньо-зимовий період та звернути увагу на необхідність перевзування автотранспорту. Нагадують, що заміна літніх шин на зимові є важливою складовою безпеки на дорозі.

Водіїв закликають змінити шини на зимові, які завдяки своїй спеціальній конструкції забезпечують кращу стабільність автомобіля на снігу, мокрій дорозі та ожеледиці, а також відзначаються меншим гальмівним шляхом.

Експерти радять готувати автомобіль до несприятливих погодних умов, особливо якщо середньодобова температура повітря коливається від +5°С до +7°С. Перед кожним виїздом водіям важливо перевірити гальмівну систему, роботу зовнішніх світлових приладів, стан склоочисників, а також функціональність системи обігріву та охолодження автомобіля.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва