Посол США Бріджит Брінк вважає, що війна дає Україні змогу швидше інтегруватися в НАТО

15:20, 22 листопада 2023
За її словами, війна дає Україні змогу швидше рухатися до інтеграції у євроатлантичні інституції, ніж це могло бути за інших умов.
Посол США Бріджит Брінк вважає, що війна дає Україні змогу швидше інтегруватися в НАТО
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На думку посла Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджит Брінк, війна дає Україні змогу швидше рухатися до інтеграції у євроатлантичні інституції, ніж це могло бути за інших умов. Про це повідомляє Укрінформ.

Брінк додала, що розв’язана росією війна проти України є «безсенсовою трагедією і злочином проти людства».

«Але ми всі знаємо, що у темні часи завжди є також неймовірні можливості. Я бачу ці можливості для України, для всіх вас – це можливість трансформації, яка вже почалася у день проголошення вашої незалежності. З нашої точки зору, ця війна дає вам можливість посилити рух до інтеграції у євроатлантичні інституції, і це буде швидше, ніж за інших умов, і закріпити ці можливості для майбутнього вашої мрії», – зазначила посол.

За її словами, це означає, що сто відсотків населення України повинне мати можливість, здатність і сміливість використовувати всі свої таланти і спроможності, щоб іти до цієї мети.

Брінк зазначила, що США готові допомагати українським жінкам брати рівну участь в економічному та політичному житті на шляху до обраного народом України майбутньому.

«Україна зараз проходить історичну трансформацію, і ми будемо продовжувати стояти поруч з вами і допомагати вам зробити це реальністю», – запевнила посол.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду