Катував мирного мешканця Київщини: повідомлено про підозру російському сержанту

22:00, 12 грудня 2023
Окупант разом з іншими солдатами били чоловіка ногами по тулубу та обличчю.
Катував мирного мешканця Київщини: повідомлено про підозру російському сержанту
Фото: kobl.gp.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Київська обласна прокуратура заочно повідомила про підозру сержанту 83-ї окремої гвардійської десантно-штурмової бригади за фактом жорстокого поводження з цивільним населенням. Про це йдеться на офіційному сайті відомства.

У прокуратура зазначили, що у березні 2022 року в окупованому селі Козаровичі Вишгородського району, підозрюваний зі співслуживцями приїхав на броньованому автомобілі з символом «V» до будинку місцевого мешканця.

При проведенні незаконних обшуків у домоволодіннях чоловіка та інших місцевих мешканців, окупанти знайшли бінокль і звинуватили його у тому, що він коригувальник.

«Підозрюваний вдарив беззбройного потерпілого прикладом автомата в шию, від чого чоловік впав на сходи та втратив свідомість. Окупант разом з іншими російськими військовослужбовцями продовжував бити ногами по тулубу та обличчю непритомного чоловіка, після чого покинув подвір’я», - повідомили у прокуратурі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва