Хто в пріоритеті у військових рядах, – розповіли у ЗСУ

15:06, 29 січня 2024
До ЗСУ продовжують мобілізацію, в пріоритеті – піхотинці на передові лінії фронту.
Хто в пріоритеті у військових рядах, – розповіли у ЗСУ
Джерело фото: galinfo
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Українські Збройні Сили продовжують загальну мобілізацію, яка триває вже майже два роки, і найбільш затребуваними фахівцями у військових рядах залишаються піхотинці. Про це повідомив генерал-майор Віктор Ніколюк, командувач підготовки Командування Сухопутних військ ЗСУ, в інтерв'ю Радіо Свобода.

«Такі дані, напевно, було б некоректно озвучувати, але найбільш потрібні фахівці - це, звичайно, піхота. Це та піхота, яка йде вперед, яка штурмує, яка закріплюється в окопі, утримує позиції, та піхота заходить на ворожі позиції, відбиває ворога», - сказав Ніколюк.

Генерал-майор висловив підтримку важливості різних військових спеціальностей, таких як безпілотники, танкісти, артилеристи, мінометники тощо. Однак він підкреслив, що на сьогоднішній день основним пріоритетом залишається підготовка піхотинців.

«Але сьогодні - це піхота», - наголосив командувач, підкреслюючи важливість цієї категорії військових у сучасних умовах.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва