Бійка через колір волосся в київському метро: поліція знайшла нападника

18:29, 3 лютого 2024
Встановлено особу нападника та потерпілого під час бійки у вагоні метро, яка виникла після образ щодо кольору волосся.
Бійка через колір волосся в київському метро: поліція знайшла нападника
Джерело фото: Київська міська прокуратура
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Подільська окружна прокуратура м. Києва розпочала кримінальне провадження за фактом бійки, яка сталася у столичному метрополітені. Відомості про подію внесені до Єдиної реєстраційної та документальної системи за статтею 296 Кримінального кодексу України - хуліганство. Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

На початку лютого 2024 року в соціальних мережах з'явилося відео, на якому чоловік у потязі метро, грубо порушуючи громадський порядок, вчиняє фізичні напади на іншого пасажира.

Правоохоронним органам вдалося встановити особу правопорушника, яким виявився 18-річний мешканець Київщини. Ведуться слідчі дії, і вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні хуліганства.

Особа постраждалого також ідентифікована - 20-річний киянин, який повідомив, що конфлікт у вагоні метро виник з образ через колір волосся, а потім переріс у фізичну бійку. Свідки інциденту вже надали свідчень.

Досудове розслідування проводиться слідчими Управління патрульної поліції в метрополітені ГУНП у м. Києві. За статтею 296 Кримінального кодексу України передбачене покарання у вигляді штрафу або арешту.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва