Зеленський заявив про стратегічний курс на розвиток радіоелектронної боротьби

21:39, 11 лютого 2024
Зеленський назвав РЕБ пріоритетом для національної безпеки України у 2024 році.
Зеленський заявив про стратегічний курс на розвиток радіоелектронної боротьби
Джерело фото: patrioty.org.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський повідомив про намір країни розвивати системи радіоелектронної боротьби (РЕБ) для захисту регіонів від дронів, визначивши це як один із головних пріоритетів у 2024 році. Про це від розповів у своєму вечірньому відеозверненні.

За словами глави держави, він отримав огляд ситуації на фронті та звіти від військових, а також представників МВС, ДСНС та регіональних влад щодо діяльності протиповітряної оборони.

«Від початку року й по цей час збито вже 359 «Шахедів». Влучність наших захисників неба, робота РЕБ, підтримка кожного з наших партнерів щодо повітряного щита - це буквально порятунок життів. Працюємо, щоб додати більше ефективності нашим мобільним вогневим групам та щоб ще більше регіонів України отримали захисні системи РЕБ. Це - один із ключових пріоритетів року», - підкреслив Зеленський.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва