У Києві судитимуть чоловіка, який погрожував підірвати гранату після конфлікту з дружиною

09:25, 15 березня 2024
У Києві нетверезий чоловік витягнув бойову гранату, відірвав з неї кільце та погрожував підірвати її.
У Києві судитимуть чоловіка, який погрожував підірвати гранату після конфлікту з дружиною
Джерело фото: Поліція Києва
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві судитимуть мешканця Подільського району, який, після конфлікту з дружиною, погрожував підірвати гранату. Інцидент стався минулого року, коли порушник, перебуваючи під впливом алкоголю, витягнув бойову гранату Ф1 та відірвав з неї кільце. Поліцейські під час перемовин забрали у чоловіка боєприпас і затримали його. Під час слідства йому було обмежено свободу у вигляді домашнього арешту.

Столична поліція нагадала, що повідомлення про те, що чоловік загрожує погромом, надійшло минулого року з Подільського району. Прибувши на місце події, правоохоронці знайшли 52-річного мешканця, який був у стані алкогольного сп'яніння та тримав у руках бойову гранату. Після перемовин чоловіка затримали, а гранату вилучили.

Вилучений боєприпас – граната Ф1, яку, за словами порушника, він знайшов у лісі. Слідство повідомило чоловіку про підозру за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами.

Досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт направлено до суду для розгляду справи. За цією статтею Кримінального кодексу України порушнику може загрожувати до семи років позбавлення волі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України