Харківського студента підозрюють у торгівлі вогнепальною зброєю в інтернет-магазині

18:23, 29 березня 2024
Молодик трансформував стартову зброю в бойову та нелегально продавав її через Інтернет-магазин.
Харківського студента підозрюють у торгівлі вогнепальною зброєю в інтернет-магазині
Джерело фото: zhytomyr.police
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Студента із Харківщини підозрюють у причетності до торгівлі вогнепальною зброєю через Інтернет-магазин. 18-річний молодик особисто трансформував стартову зброю в бойову та здійснював продаж на території України. Про це повідомила Національна поліція України.

У результаті обшуків, проведених правоохоронцями, було вилучено понад 250 000 гривень, комплектуючі для зброї, а також предмети, які можуть бути використані для її виготовлення. Усе це було направлено на експертне дослідження.

Поліцейські зафіксували кілька випадків продажу студентом зброї "власного виробництва" мешканцям Житомирщини. Наприклад, на початку лютого він реалізував пістолет за 9 тисяч гривень, який відправив транспортною службою. Також хлопець продав німецький самозарядний пістолет калібру 9 мм за 25 тисяч гривень.

Слідчі ГУНП у Житомирській області оголосили фігуранту про підозру у вчиненні численних правопорушень, серед яких незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, згідно з частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Після отримання висновків експертів буде визначено остаточну правову кваліфікацію дій студента.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України