Відключення світла у Києві 21 травня: як діятимуть графіки

08:19, 21 травня 2024
У Києві весь день застосовуватимуться графіки відключення світла.
Відключення світла у Києві 21 травня: як діятимуть графіки
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві 21 травня протягом усього дня застосовуватимуться графіки відключення світла. Про це повідомила пресслужба КМВА.

Зазначається, що це відбувається в столиці за рішенням «Укренерго».

«За вказівкою Укренерго сьогодні, 21 травня у Києві весь день з 00:00 до 24:00 застосовуватимуться графіки знеструмлень», - заявив начальник КМВА Сергій Попко.

Він закликав жителів столиці економити світло.

«Будь ласка, ще раз прошу усіх економити електроенергію! Кожен вимкнений електроприлад - це вагомий внесок в стабільність та відновлення нашої енергосистеми!» - розповів він.

У свою чергу у ДТЕК Київські електромережі повідомили, що діятимуть графіки стабілізаційних відключень. Якщо дефіцит буде збільшуватись, то відключення можливі також в світло-сіру зону графіку.

«Графіки відключень розміщені на нашому сайті в розділі «Відсутня електроенергія». Також дізнатись про відключення можна в нашому чат-боті в Viber чи  Telegram. А також у наших партнерів Київ Цифровий», - сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва