В Україні створять Єдиний туристичний реєстр: коли з’явиться та що у ньому буде

14:21, 28 червня 2024
Єдиний туристичний реєстр призначений для створення рівних можливостей на ринку туристичних послуг та забезпечення субʼєктів господарювання, державних органів, органів місцевого самоврядування.
В Україні створять Єдиний туристичний реєстр: коли з’явиться та що у ньому буде
Фото: pravda.if.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У п’ятницю, 28 червня, Кабінет Міністрів затвердив Порядок ведення Єдиного туристичного реєстру. Про це повідомив представник Уряду в Верховній Раді Тарас Мельничук.

Порядок визначає процедуру ведення Єдиного туристичного реєстру, його структуру, функціонування, адміністрування, процедуру формування і внесення інформації про субʼєктів туристичної діяльності, а також електронну (технічну та інформаційну) взаємодію між публічними електронними реєстрами, іншими електронними інформаційними ресурсами, автоматизованими системами, а також оприлюднення інформації.

Реєстр призначений для створення рівних можливостей на ринку туристичних послуг та забезпечення субʼєктів господарювання, державних органів, органів місцевого самоврядування, а також інших осіб достовірною інформацією про субʼєктів туристичної діяльності та обʼєкти туристичної інфраструктури.

Установлено, що датою початку функціонування Єдиного туристичного реєстру є 1 січня 2025 року.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Наталія Гребенюк
    Наталія Гребенюк
    суддя Східного апеляційного господарського суду