На Полтавщині підліток загинув у водоймі

23:31, 21 липня 2024
На Полтавщині підліток загинув у водоймі
На Полтавщині підліток загинув у водоймі
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Поліція Полтавщини встановлює обставини смерті неповнолітнього, тіло якого було виявлено у річці Сула в Лубнах. Про це повідомляє пресслужба обласної поліції.

20 липня близько 16:20 до Лубенського райвідділу поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в річці Сула знайдено підлітка 2009 року народження. На жаль, врятувати хлопця не вдалося.

На місце події оперативно прибули слідчо-оперативна група поліції Лубенщини, криміналісти та судово-медичний експерт. Рятувальники водолазної станції, які дістали хлопця з водойми, проводили реанімаційні заходи, але без успіху.

Тіло підлітка направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точних причин смерті.

Згідно з інформацією від поліції, за даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Трагедію розслідують слідчі поліції Лубенщини під процесуальним керівництвом Лубенської окружної прокуратури.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Микола Шаповал
    Микола Шаповал
    суддя Сумського окружного адміністративного суду
  • Андрій Осаулов
    Андрій Осаулов
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва