АРМА почало оцінку майна ТРЦ Gulliver

18:26, 26 липня 2024
Рішенням суду задоволено клопотання прокурора про передачу майна в управління АРМА.
АРМА почало оцінку майна ТРЦ Gulliver
Джерело фото: The Village
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Національне агентство з управління активами АРМА розпочало огляд та оцінку нерухомого майна торгово-розважального центру Gulliver, переданого в його управління. Про це повідомила голова Нацагентства Олена Дума.

«Відповідно до ст. 19-20 спеціального закону про АРМА, Нацгентство розпочинає огляд та оцінку арештованого активу із залученням правоохоронних органів та субʼєктів оціночної діяльності відповідно. Роботу вже розпочато», — йдеться в повідомленні.

В АРМА підкреслили, що підставою для проведення оцінки стало отримання ухвали Шевченківського районного суду міста Києва від 3 червня 2024 року та ухвали Київського апеляційного суду від 25 червня 2024 року, якими було задоволено клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора про передачу майна в управління АРМА.

Дума наголошує, що йдеться виключно про нерухоме майно, тобто нежитлові приміщення. Вона також назвала безпідставними заяви одного з банків щодо арешту рахунків, що, на їхню думку, можуть призвести до невиконання кредитних зобов'язань.

«Хочу зазначити, що агентству не передавались в управління корпоративні права та грошові кошти, що знаходяться на рахунках ТОВ «Три О» (ТРЦ «Гулівер»). Відповідно, права будь-якої фінансової установи як кредитора ніяким чином не порушені. Виконання кредитних зобовʼязань повністю залежить від позичальника та його бажання їх виконувати», — зауважила Дума.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ірина Мудра
    Ірина Мудра
    заступник керівника Офісу Президента України
  • Оксана Струбіцька
    Оксана Струбіцька
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Олена Первушина
    Олена Первушина
    суддя Голосіївського районного суду міста Києва
  • Наталія Охотницька
    Наталія Охотницька
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Любомир Андрейчук
    Любомир Андрейчук
    суддя Господарського суду Закарпатської області