У Києві невідомі спробували проникнути на військовий об'єкт – міський ТЦК та СП

16:14, 7 вересня 2024
У ТЦК зазначили, що, застосовуючи фізичний вплив в межах службових повноважень, військовослужбовці зупинили невідомих осіб.
У Києві невідомі спробували проникнути на військовий об'єкт – міський ТЦК та СП
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У столиці на збірному пункті Київського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки невідомі особи спробували незаконно проникнути на територію об'єкту Міністерства оборони України, що знаходиться під охороною. Про це повідомили у міському ТЦК та СП.

Як зазначається, інцидент трапився вранці у п’ятницю, 6 вересня. За даним фактом призначено службове розслідування.

Крім того, повідомили у ТЦК та СП, ті ж особи намагалися перешкоджати виїзду військової автомобільної техніки з території збірного пункту.

«Діючи в межах своїх службових обов’язків та намагаючись уникнути серйозних наслідків, військовослужбовці Київського МТЦК та СП, застосовуючи фізичний вплив в межах службових повноважень, зупинили невідомих осіб і не дали їм протизаконно потрапити на військовий об'єкт, що знаходиться під охороною», - йдеться у повідомленні.

Громадянам нагадують, що під час дії правового режиму воєнного стану перешкоджання діям підрозділів Збройних Сил України може каратися відповідно до Кримінального Кодексу України.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Іван Войтович
    Іван Войтович
    заступник голович Херсонського окружного адміністративного суду