На Київщині чоловік забив жінку до смерті та закопав її тіло у лісі

07:36, 15 вересня 2024
Поліція затримала жителя Славутича, йому загрожує до 10 років в’язниці.
На Київщині чоловік забив жінку до смерті та закопав її тіло у лісі
Джерело фото: pol.kyivregion
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Київщині затримали 54-річного мешканця Славутича, який під час конфлікту завдав смертельні ушкодження своїй знайомій та спробував приховати злочин. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомила поліція Київської області.

Інцидент стався 9 вересня, коли до поліції звернулася мати 33-річної жінки з повідомленням про її зникнення. Правоохоронці встановили, що напередодні жінка перебувала в компанії двох чоловіків, з якими вживала алкоголь. Після того, як один із них пішов додому, між загиблою та підозрюваним стався конфлікт. Чоловік почав бити жінку руками по голові та тілу, від чого вона померла на місці.

Щоб приховати злочин, підозрюваний помістив тіло до багажника свого автомобіля, вивіз його до лісу неподалік Славутича та закопав.

Поліція оперативно затримала злочинця та доставила до ізолятора тимчасового тримання. За процесуального керівництва Вишгородської окружної прокуратури йому було повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва