У Львові чоловік під приводом ремонту скутера заманив хлопчика в хащі та зґвалтував

07:00, 18 вересня 2024
Зловмисник отримав 13 років позбавлення волі, але сторона захисту оскаржила вирок.
У Львові чоловік під приводом ремонту скутера заманив хлопчика в хащі та зґвалтував
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Львові 13 років ув’язнення отримав чоловік, який під приводом ремонту скутер заманив 11-річного хлопчика в хащі та зґвалтував. Сторона захисту оскаржувала вирок, просила скасувати вирок і скерувати справу на новий розгляд. Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура. 

Доведено, що зловмисник у червні 2020 року вчинив дії інтимного характеру над малолітнім хлопчиком.

В обідній час чоловік прийшов на дитячий майданчик, де попросив у дітей допомогти відремонтувати скутер. Взамін пообіцяв солодощі. 11-річний хлопчик погодився допомогти незнайомцю. Вони  разом попрямували у хащі, де чоловік скористався малолітнім віком та безпорадним станом потерпілого і зґвалтував його. Після чого втік з місця події.

Львівський апеляційний суд повністю відмовив в задоволенні апеляційної скарги адвоката та залишив у силі вирок суду першої інстанції - 13 років позбавлення волі. 

Крім того, ухвалено рішення про включення інформації про засудженого до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ірина Гончарова
    Ірина Гончарова
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді