Переполох та зупинку поїздів у столичному метро через «міну» спричинив 10-річний «жартівник»

19:26, 9 жовтня 2024
Поліція встановили особу «жартівника», на матір хлопця, який кинув у вагон фільтруючо-поглинаючу коробку від протигаза, складено адмінпротокол.
Переполох та зупинку поїздів у столичному метро через «міну» спричинив 10-річний «жартівник»
Джерело фото: поліція Києва
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві поліцейські викрили десятирічного хлопця, який кинув до вагона метрополітену фільтруючо-поглинаючу коробку від протигаза. Інцидент стався сьогодні вдень на одній зі станцій метро, викликавши паніку серед людей. Про це повідомила поліція Києва.

На місце події терміново прибули вибухотехніки та слідчо-оперативна група поліції. Фахівці обстежили предмет і з’ясували, що він не становить небезпеки.

Поліцейські встановили особу «жартівника» — це виявився неповнолітній хлопець 2014 року народження. Інспектори ювенальної превенції провели з ним профілактичну бесіду, пояснивши недопустимість таких вчинків.

Крім цього, правоохоронці склали адміністративний протокол на матір хлопця за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення — невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

Як писала «Судово-юридична газета», станцію метро «Дніпро» у Києві закрито для входу та виходу пасажирів. Водночас очевидці опублікували в мережі відео, в якому заявили, що до вагону підкинули предмет, схожий на «міну».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області