«Сиділа на хабарах»: на Житомирщині затримали зухвалу чиновницю

03:00, 15 марта 2019
Вартість «послуг» чиновниці складала у середньому до 10 тисяч.
«Сиділа на хабарах»: на Житомирщині затримали зухвалу чиновницю
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Служба безпеки України викрила у корупції керівника структурного підрозділу державного підприємства «Житомирстандартметрологія».

Як повідомляє відомство, чиновниця налагодила механізм отримання хабарів від підприємців за позачергове проведення досліджень на відповідність продукції технічним вимогам та оформлення сертифікатів якості. Вартість «послуг» зловмисниці складала у середньому до 10 тисяч в залежності від складності робіт. При цьому до «клієнтської бази» входили не тільки місцеві підприємці, а й комерсанти з Київської, Чернігівської та Сумської областей.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що ДБР завершило розслідування хабарництва в Луганській області. Посадовець хотів отримати 46 000 гривень від підприємства з Кривого Рогу Дніпропетровської області, яке постачало продукти харчування (картоплю) для прикордонників.

Також ДБР на хабарі затримало керівника одного з регіональних сервісних центрів МВС.

До того ж, ми писали, що столичного прокурора звільнили за отримання хабара. Прокурор Київської місцевої прокуратури №2 підозрюється в отриманні 20 тисяч доларів США неправомірної вигоди.

Раніше стало відомо, що кандидату в президенти Тимошенку пропонували хабар. Слідчі центрального апарату ДБР затримали осіб, що пропонували гроші кандидату.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді