У Дніпрі грабіжник жорстоко побив іноземця: суд виніс вирок

13:51, 2 мая 2019
Чоловік спільно з невстановленою особою вдерся до квартири громадянина Тунісу та вчинив розбійний напад.
У Дніпрі грабіжник жорстоко побив іноземця: суд виніс вирок
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Дніпрі чоловік вдерся до квартири та напав на громадянина Тунісу. Про це повідомляє Самарський районний суд.

Суд визнав громадянина І. винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 3 ст. 187  Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді 12 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що належить йому на праві приватної власності.

Вказано, що чоловік спільно з невстановленою особою вдерся до квартири громадянина Тунісу та вчинив розбійний напад  з метою заволодіння майном.

«При призначенні покарання обвинуваченому гр. І  суд враховував ступінь тяжкості вчиненого злочину, який є особливо тяжким, особливості й обставини його вчинення, поведінку обвинуваченого під час та після вчинення злочинних дій. Обвинувачений протягом всього часу з моменту скоєння злочину не прийняв будь-яких дієвих заходів до зміни ситуації, що склалася, до добровільного відшкодування заподіяної шкоди, даючи зрозуміти потерпілому про повну байдужість до його болю, переживань та моральних страждань та інших наслідків незаконних дій. Суд враховував також особу обвинуваченого, який переховувався від суду, зухвалу поведінку обвинуваченого під час судового розгляду, особу потерпілого, який є громадянином іншої країни, що суттєво впливає на погіршення іміджу України на міжнародній арені, а також обставини, що пом'якшують і обтяжують покарання», — йдеться в повідомленні прес-служби.

Під час оголошення вироку обвинувачений постійно заважав судді, поводився агресивно стосовно колегії суддів та присутніх в залі суду осіб, кричав та нецензурно лаявся.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що в Харкові напали на чоловіка посеред вулиці. Злодій намагався вкрасти телефон у жінки. Коли за неї вступився чоловік, зловмисник дістав ніж.

Також у столиці іноземець жорстоко розправився з таксистом для того, щоб заволодіти його автомобілем, після чого вивіз тіло за місто і спробував спалити.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва