Собака покусав 8-річну дівчинку на Київщині

01:00, 16 мая 2019
Зараз стан здоров'я дівчинки задовільний, вона перебуває на лікуванні.
Собака покусав 8-річну дівчинку на Київщині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Вишневому собака покусав 8-річну дитину. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Київській області.

«Маленьку мешканку міста Вишневе госпіталізували з множинними укушеними ранами обличчя та тіла. Повідомлення про надання медичної допомоги дівчинці надійшло до поліції Київської області від чергового лікаря обласної дитячої лікарні о 20 годині»,  йдеться в повідомленні.

Встановлено, що школярка разом з двома подружками гуляла ввечері біля будинку. В цей час до дітей підбіг собака, який накинувся на одну з дівчаток. Дві інші злякалися і втекли, а покусана дівчинка повернулася додому і розповіла про напад батькові, який викликав швидку допомогу.

Зараз стан здоров'я дівчинки задовільний, вона перебуває на лікуванні. Працівники поліції встановлюють власника собаки. 

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що суд Хмельницька конфіскував собаку та оштрафував господаря. Господаря притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил утримання собаки.

Також ми писали, де в Києві можна зареєструвати домашніх тварин. Усі безпритульні тварини поступово будуть зареєстровані, внесені до бази на сайті, і люди зможуть навіть обрати собі там тваринку. Домашніх же тварин буде значно легше розшукати, якщо вони загубляться.

Крім того, ми писали, що 21 березня групою народних депутатів було подано на розгляд до Верховної Ради проект закону №10176 про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо гуманізації ставлення до тварин у розважальній діяльності).

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва