Більшість виборців США підтримує Джо Байдена, але вважає його занадто старим, — опитування

17:54, 22 лютого 2024
Опитування, проведене з 15 по 19 лютого, показало, що 49% зареєстрованих виборців підтримують Байдена і 45% відсотків — Трампа, але чинного президента США вважають старим для другого терміну.
Більшість виборців США підтримує Джо Байдена, але вважає його занадто старим, — опитування
Фото: golosameriki.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У США більшість зареєстрованих виборців підтримують чинного президента країни Джо Байдена проти екс-президента США Дональда Трампа у гіпотетичному протистоянні на загальних виборах. Про це свідчать результати опитування, яке провів університет Квінніпека, передає Politico.

Опитування, проведене з 15 по 19 лютого, показало, що 49 відсотків американців підтримують Байдена, а 45 відсотків - підтримують Трампа.

Проте 67 відсотків виборців заявили, що 81-річний президент надто старий, щоб ефективно залишатися на посаді на ще один термін. При цьому 57 відсотків вважаю надто старим Трампа, якому зараз 77 років. А ось позитивну оцінку розумовим здібностям Трампа у контексті можливості його переобрання дали лише 48 відсотків опитаних.

У ході заходу було опитано 1421 зареєстрованого виборця по всій країні, а похибка становить плюс-мінус 2,5 процентних пункти.

Раніше ми писали, що Байден запускає виборчу кампанію на TikTok.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду