Раді рекомендують прийняти в цілому законопроект щодо удосконалення порядку звітування політичних партій

21:24, 19 червня 2024
Законопроект спрямований на врегулювання деяких проблемних питань, пов’язаних із поданням звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру під час дії воєнного стану.
Раді рекомендують прийняти в цілому законопроект щодо удосконалення порядку звітування політичних партій
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Комітет Верховної Ради України з питань правової політики розглянув пропозиції і поправки, що надійшли від суб’єктів права законодавчої ініціативи до проекту Закону про внесення змін до Закону України «Про політичні партії в Україні» щодо удосконалення порядку звітування політичних партій №11074, прийнятого парламентом за основу. Про це повідомив офіційний сайт парламенту.

Законопроект спрямований на врегулювання деяких проблемних питань, пов’язаних із поданням звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру під час дії воєнного стану, а також удосконалення порядку державної реєстрації припинення діяльності політичних партій та їх місцевих організацій.

Законопроектом пропонується внести зміни до законів України «Про політичні партії в Україні» та «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань»

Розглянувши законопроект, підготовлений до другого читання, Комітет з питань правової політики вирішив рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до Закону України «Про політичні партії в Україні» щодо удосконалення порядку звітування політичних партій (реєстр. №11074) прийняти в другому читанні та в цілому у редакції, запропонованій Комітетом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Князевич
    Руслан Князевич
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Світлана Кулікова
    Світлана Кулікова
    суддя Київського апеляційного суду
  • Валерій Кузьменко
    Валерій Кузьменко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Юрій Чумак
    Юрій Чумак
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді