Окружний адмінсуд перевірить законність закриття декларацій співробітників військової прокуратури

17:16, 14 червня 2017
Суд відкрив провадження за позовом до головного військового прокурора Анатолію Матіосу і Національному агентству з питань протидії корупції.
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження щодо закриття доступу до декларацій співробітників військової прокуратури.

Про це повідомляє прес-служба суду в середу.

У повідомленні говориться, що суд відкрив провадження за позовом до головного військового прокурора Анатолію Матіосу і Національному агентству з питань протидії корупції.

«Позивач просить визнати протиправним та скасувати постанову заступника генерального прокурора України — головного військового прокурора Анатолія Матіоса в частині про застосування заходів спеціальної безпеки щодо закриття інформації про майновий стан посадових осіб військової прокуратури», — зазначає прес-служба.

Крім цього, позивач просить визнати протиправним та скасувати рішення НАЗК «Про виконання постанови про застосування заходів спеціальної безпеки» і зобов'язати Агентство включити електронні декларації посадових осіб військової прокуратури до Єдиного державного реєстру декларацій.

Судове засідання проведуть 19 липня.

14 квітня 2017 року з сайту НАЗК зникли декларації підлеглих генпрокурора Юрія Луценка та головного військового прокурора Анатолія Матіоса.

 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді