«Кримська платформа» буде розширена і продовжена восени у іншій країні

17:51, 23 серпня 2022
«Кримська платформа» буде продовжена восени в Хорватії.
«Кримська платформа» буде розширена і продовжена восени у іншій країні
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У 2022 році «Кримська платформа» буде продовжена восени у Хорватії парламентським самітом. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час другого саміту «Кримської платформи».

«Цьогоріч «Кримська платформа» буде продовжена восени у Хорватії парламентським самітом, вже не онлайн, а з присутністю парламентських делегацій світу. Ми залучаємо всю силу демократії для захисту нашої держави та міжнародного правопорядку», - сказав глава держави.

«Ми маємо дуже пропрацьований погляд на те, як відновити наш український півострів Крим після вигнання російських окупантів, і тому ми додаємо до роботи «Кримської платформи» ще два напрямки - економічний та законодавчий. У нас є стратегія відновлення Криму... І ми створюємо законодавчий фундамент для Криму після деокупації, а також для всіх тих, кому Крим навіть значно більше, ніж дім», - пояснив президент.

Раніше ми повідомляли, що Крим після деокупації разом з усією нашою державою стане частиною Євросоюзу. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час другого саміту Кримської платформи.

Нагадаємо, що 23 серпня стартував другий саміт «Кримської платформи». Через російське вторгнення саміт цього року відбувається онлайн. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Сергій Фомін
    Сергій Фомін
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді