Є ті, хто швидше статист, а реальну роботу роблять інші, – Зеленський провів нараду з українськими послами

19:14, 2 серпня 2023
Президент підкреслив, що зараз бути послами – це бути послами тих рішень, яких Україна очікує, які готує та наповнює змістом.
Є ті, хто швидше статист, а реальну роботу роблять інші, – Зеленський провів нараду з українськими послами
Джерело фото: president.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський під час екстреної наради з керівниками закордонних дипломатичних установ України наголосив, є посли, які працюють, а є ті, хто швидше статист, а реальну роботу здійснюють інші та на іншому рівні.

«Зараз бути послами України – це бути послами тих рішень, яких ми очікуємо, які готуємо, наповнюємо змістом. Ваше завдання – щоб світ завжди був разом з Україною. Активність – це ключове для дипломатії. Є посли, які саме так і працюють. Є й ті, хто швидше статист, а реальну роботу здійснюють інші та на іншому рівні. За цей час, із серпня до грудня, ніхто не має права бути статистом, і кожен має стати переможцем у своїй сфері – заради України», - наголосив Зеленський.  

Також Президент наголосив, що за серпень, потрібно підготуватися до нового політичного сезону у світі, а час із вересня до грудня буде періодом рішень.

«Сьогодні у нас із вами особлива, можна навіть сказати, екстрена зустріч. Зараз, за серпень, маємо підготуватися до нового політичного сезону у світі, щоб і цей сезон теж став проукраїнським. Час із вересня до грудня буде періодом рішень. Відповідальних рішень – і для України, і для всієї Європи, і для глобальної безпеки. Маємо так підготувати рішення цього півріччя, щоб кожне було синьо-жовтим, нашим, українським, національним – і всі наші рішення, і рішення разом із партнерами, і рішення на рівні міжнародних інституцій», - зазначив він.

Також ми писали, що Володимир Зеленський назвав п'ять пріоритетів у роботі послів України.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Наталія Мричко
    Наталія Мричко
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Маруліна
    Любов Маруліна
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Богдан Санін
    Богдан Санін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва