Зеленський закликав не блокувати експорт українського зерна

08:19, 7 вересня 2023
Президент звернувся до лідерів і зазначив, що «будь-які обмеження українського експорту зараз є нарощуванням руйнувань, завданих російськими терористами».
Зеленський закликав не блокувати експорт українського зерна
Джерело фото: Офіс Президента
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський по відеозв’язку виступив перед учасниками саміту Тримор'я у Бухаресті і, зокрема, закликав відмовитись від подальшого блокування експорту українського зерна.

Він зазначив, що «будь-які обмеження українського експорту зараз є нарощуванням руйнувань, завданих російськими терористами».

«Солідарність – ось що посилює Європу. Але коли політика у Європі йде врозріз та ігнорує спільні зобов’язання та спільні цінності... Коли це відбувається в розпал жорстокої агресії проти всього європейського, програють усі. Усі! І лише час відділяє нас від моменту, коли наслідки такої втрати відкриються. Україна категорично проти будь-яких подальших обмежень на експорт нашого зерна! Будь-які обмеження українського експорту зараз є нарощуванням руйнувань, завданих російськими терористами. Це саме те, що є. І ми сподіваємося на єдність. І сподіваємося, що єдність переможе. Нехай солідарність і надалі об’єднує нас! Нехай провина за страждання у Європі буде лише на росії», - зазначив Президент.

Підписуйтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд