Апеляційна палата ВАКС повідомила про наявність вакантної посади

17:13, 23 листопада 2023
Апеляційна палата ВАКС шукає керівника сектору комунікацій та міжнародного співробітництва управління з організаційного забезпечення.
Апеляційна палата ВАКС повідомила про наявність вакантної посади
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду повідомила про наявність вакантної посади керівника сектору комунікацій та міжнародного співробітництва управління з організаційного забезпечення. Про це йдеться у пресслужбі АП ВАКС.

«Чекаємо на ваші резюме до 17:00 30 листопада 2023 року на адресу електронної пошти: [email protected], якщо у вас є досвід взаємодії з представниками медіа; досвід підготовки публікацій на юридичну тематику; адміністрування вебсайтів та ведення сторінок організацій у соціальних мережах  Facebook, Instagram, Telegram, Youtube; ідеально володієте українською мовою та інструментами графічного дизайну (Canva).

Після опрацювання резюме повідомлення про запрошення на співбесіду будуть надіслані відібраним учасникам», - сказано у повідомленні.

Раніше Господарський суд Вінницької області повідомив про наявність вакантної посади.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва