До комюніке Саміту миру приєдналися ще дві країни, — Зеленський

16:17, 22 червня 2024
Володимир Зеленський зазначив, що глобальна підтримка Формули миру, а отже Статуту ООН продовжує зростати.
До комюніке Саміту миру приєдналися ще дві країни, — Зеленський
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що ще дві країни — Барбадос і Республіка Маршаллові Острови — приєдналися до комюніке Саміту миру. Про це Глава держави повідомив на своїй сторінці у соцмережі Х.

«Це вже п'ятий і шостий нові підписи під комюніке після інавгураційного Саміту миру. Ми продовжуємо працювати над тим, щоб їх кількість зростала», — відзначив Президент.

За його словами, глобальна підтримка Формули миру, а отже Статут ООН продовжує зростати. На цьому шляху кожен голос однаково важливий і значущий.

«Ми цінуємо наших партнерів з острівних держав і закликаємо всіх приєднатися до нас у розробці бачення справедливого миру для України та всіх країн світу. Кожен може зробити свій внесок», — наголосив Зеленський.

Він додав, що розраховує на спільну роботу з острівними державами над такими питаннями, як екологічна та продовольча безпека.

Раніше Антигуа і Барбуда доєдналася до комюніке Глобального саміту миру.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва