Киянам пропонують розповісти про своє ставлення до генераторів на вулицях міста

16:39, 10 жовтня 2024
Опитування триватиме до 15 жовтня.
Киянам пропонують розповісти про своє ставлення до генераторів на вулицях міста
Джерело фото: Суспільне
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У застосунку Київ Цифровий стартувало нове опитування, яке має на меті допомогти міській владі краще зрозуміти ставлення киян до роботи генераторів на вулицях під час відключень електроенергії.

Як повідомляють у КМДА, відповіді мешканців врахують фахівці Департаменту територіального контролю міста Києва для створення рекомендацій щодо використання цих пристроїв для підвищення безпеки й комфорту в міському просторі.

Опитування триватиме до 15 жовтня, і кожен охочий може висловити свою думку через застосунок Київ Цифровий.

Генератори забезпечують роботу багатьох закладів і приватних будинків у складних умовах, водночас створюють додаткові виклики – такі як шум і забруднення повітря, пояснюють у КМДА.

«Мешканці і мешканки міста можуть поділитися своїм досвідом щодо того, як часто в їхньому районі працюють генератори, що їх найбільше турбує у процесі роботи цих пристроїв та які заходи місто має впровадити для покращення умов їхнього використання», - наголошують у міській держадміністрації.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області