Вбивство 5-річного Кирила під Києвом: ДБР продовжує шукати зброю

14:00, 9 октября 2019
Бюро розслідує можливу причетність місцевої поліції до приховування знаряддя злочину, а також дії медиків, які не змогли врятувати життя хлопчика.
Вбивство 5-річного Кирила під Києвом: ДБР продовжує шукати зброю
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Директор Держбюро розслідувань Роман Труба розповів про хід розслідування справи про вбивство 5-річного Кирила Тлявова під Києвом у Переяслав-Хмельницькому. Про це очільник ДБР заявив на брифінгу.

Так, силовики провели понад 30 обшуків на завершальному етапі експертизи.

«Наразі зброя не встановлена, але цей факт не вплине на кваліфікацію злочину. Ми продовжуємо шукати зброю. В нас ще є час. На завершальному етапі експертизи. Ми сподіваємося, що зброю відшукаємо, і в листопаді завершимо досудове розслідування, оголосимо підозри», — зазначив Труба.

Як стало відомо, Бюро розслідує і можливу причетність місцевої поліції до приховування знаряддя злочину, а також дії медиків, які не змогли врятувати життя хлопчика.

«Ми внесли відомості про можливе неналежне надання медичної допомоги лікарями Переяслав-Хмельницької лікарні. І друге виробництво — щодо можливого неналежного реагування місцевих правоохоронців та укриття зброї», — заявив Труба.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що двоє патрульних розпивали спиртні напої в свій вихідний. Вони вирішили постріляти з вогнепальної зброї по металевих банках, які перебували в місці, де були люди. Вони влучили у малолітнього хлопчика, який у цей час був на дитячому майданчику.

Також ми писали, що хлопчика з тяжкою відкритою проникаючою черепно-мозковою травмою було госпіталізовано. Дитина померла у лікарні.

Відомо, що поліцейським оголошено остаточну підозру. Санкція статті передбачає покарання аж до довічного позбавлення волі.

Нещодавно з’явилося повідомлення, що суд арештував першого підозрюваного у вбивстві дитини, а пізніше — і другого підозрюваного.

Користувачі соцмереж жваво коментують розвиток подій навколо вбивства 5-річного хлопчика.

Так, в ході розслідування вбивства 5-річного Кирила Тлявова в м. Переяславі-Хмельницькому Київської області було повідомлено про підозру ще одному фігуранту.

Крім того, активні слідчі дії, які проводить Державне бюро розслідувань у межах кримінального провадження за фактом вбивства 5-річного хлопчика Кирила Тлявова з Переяслава-Хмельницького, поки, на жаль, не принесли бажаних результатів. ДБР знайшло зброю, але не ту.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Микола Стефанчук
    Микола Стефанчук
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Світлана Бакуліна
    Світлана Бакуліна
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Оксана Бірса
    Оксана Бірса
    голова Дніпровського районного суду міста Києва
  • Оксана Терещенко
    Оксана Терещенко
    суддя Східного апеляційного господарського суду