Барак Обама не підтримав Камалу Гарріс як кандидатки у президенти США від демократів

12:42, 22 липня 2024
Барак Обама висловив упевненість, що Демократична партія отримає гідного кандидата в президенти, але при цьому не став висловлювати підтримку будь-кому.
Барак Обама не підтримав Камалу Гарріс як кандидатки у президенти США від демократів
Фото: ndtv.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Колишній президент США Барак Обама після відмови Джо Байдена брати участь у президентських виборах не підтримував кандидатуру віце-президента Камали Гарріс. Він виступив за відкритий процес праймеріз Демократичної партії на з’їзді наступного місяця, передає телеканал NBC.

«Я надзвичайно впевнений у тому, що лідери нашої партії зможуть організувати процес, в результаті якого з'явиться видатний кандидат», - заявив Обами, але не згадав Гарріс.

«Я вірю, що бачення Джо Байдена про щедру, процвітаючу та єдину Америку, яка надає можливості для всіх, буде повною мірою продемонстровано на з'їзді Демократичної партії у серпні», — заявив Барак Обама.

Нагадаємо, 21 липня стало відомо, що Джо Байден оголосив про вихід з президентських перегонів та підтримав кандидатуру віцепрезидентки Камали Гарріс.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Микола Шаповал
    Микола Шаповал
    суддя Сумського окружного адміністративного суду
  • Андрій Осаулов
    Андрій Осаулов
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва