Володимир Зеленський присвоїв Мустафі Джемілєву звання Герой України

10:06, 14 листопада 2023
Звання Герой України Мустафі Джемілєву присвоїли за визначний особистий внесок у становлення і розбудову незалежної Української держави.
Володимир Зеленський присвоїв Мустафі Джемілєву звання Герой України
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України лідеру кримськотатарського народу, народному депутату Мустафі Джемілєву. Відповідний указ з’явився на офіційному сайті Глави держави.

«За визначний особистий внесок у становлення і розбудову незалежної Української держави, мужність і самовідданість у відстоюванні прав кримськотатарського народу, багаторічну плідну політичну та громадську діяльність постановляю: 

Присвоїти звання Герой України з врученням ордена Держави ДЖЕМІЛЄВУ Мустафі – лідеру кримськотатарського народу, правозахиснику, народному депутату України», - йдеться у тексті указу №749/2023.

Варто зазначити, 13 листопада Мустафі Джемілєву виповнилося 80 років.

Раніше ми писали, Володимир Зеленський створив раду з питань деокупації та реінтеграції Криму та затвердив її персональний склад.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва