Всі, хто отримав звання Героя України від початку повномасштабної війни отримають власне житло, – Зеленський

19:59, 5 грудня 2023
Держава забезпечить житлом кожного Героя та кожну родину тих, хто віддав життя за Україну, – Володимир Зеленський.
Всі, хто отримав звання Героя України від початку повномасштабної війни отримають власне житло, – Зеленський
Джерело фото: president.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський заявив про надання власного житла від держави усім захисникам, які отримали звання Героя України з початку повномасштабної війни.

За словами Зеленського, від початку повномасштабного вторгнення українські захисники, які отримали звання Героя України, становлять 360 осіб, з них 200 нагороджено цим званням посмертно.

«Ми починаємо втілювати в життя важливу ініціативу, яка спрямована на реалізацію простого принципу: Україна захищає тих, хто захищає Україну. За цією ініціативою всі, хто від початку війни отримав звання Героя України, отримують власне житло. Всі, хто, боронячи державу, став кавалером ордену «Золота Зірка». Всі без виключення. Щонайменше від початку повномасштабного вторгнення це 360 людей, 200 з них, на жаль, нагороджені були посмертно», - сказав Зеленский.

За словами Зеленського, усі ці захисники отримають від держави власне житло, і влада візьме під свою опіку кожну родину та кожного Героя, який пожертвував своїм життям за країну.

«Держава подбає про кожного з них – і про тих, хто з нами, і про родини всіх тих, хто віддав своє життя за країну», - наголосив Президент України, висловивши подяку усім українським Героям.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва