У Києві 14-річній підліток побив безпорадного пенсіонера

13:39, 15 червня 2024
На матір підлітка співробітники поліції склали адміністративний матеріал за неналежне виконання батьківських обов’язків.
У Києві 14-річній підліток побив безпорадного пенсіонера
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві поліцейські склали протокол на батьків 14-річного підлітка, який через неприязні стосунки вдарив безпорадного пенсіонера. Про це повідомила пресслужба столичної поліції.

Відео інциденту було поширено у соціальних мереж. На ньому неповнолітній у під’їзді багатоповерхівки провокує конфлікт з літнім чоловіком та б’є його ногою.

Правоохоронці встановили осіб, які були на відео. Як з’ясувалось, юнак проживає в одному будинку з дідусем та зневажливо ставиться до нього.

«Побачивши чоловіка  на сходовому майданчику, підліток почав виганяти пенсіонера на вулицю та вдарив його ногою. Подію на камеру фільмувала подруга неповнолітнього, після чого відео стало надбанням соцмереж», - заявили у поліції.

Ювенальні поліцейські запросили 14-річного киянина разом з батьками до  управління поліції для надання пояснень.

На матір підлітка співробітники поліції склали адміністративний матеріал за неналежне виконання батьківських обов’язків. Рішення щодо відповідальності прийматиме суд.

У поліції додали, що інформацію стосовно порушника поліцейські передали до соціальних служб та навчального закладу, з метою проведення подальшої виховної роботи.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Микола Мазур
    Микола Мазур
    суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Олександр Сарбей
    Олександр Сарбей
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області