Укроборонпром увійшов до TOP 50 світових оборонних компаній

12:46, 8 серпня 2024
Укроборонпром показала рекордне зростання виторгу на 72% у 2023 році.
Укроборонпром увійшов до TOP 50 світових оборонних компаній
Джерело фото: ukroboronprom.com.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

АТ «Українська оборонна промисловість» (УОП) за підсумками 2023 року збільшило виторг від реалізації продукції на 72% порівняно з попереднім роком, що зробило компанію лідером зростання серед світових виробників озброєння. Про це повідомила пресслужба УОП.

УОП зайняло 49 місце у рейтингу TOP 100 Defense Companies 2024, який складає впливовий глобальний ресурс Defense News, що спеціалізується на тематиці оборонно-промислового комплексу. Цей результат значно перевершує минулорічне 65 місце, піднявшись на 16 позицій.

Збільшення виторгу на 72% у 2023 році в порівнянні з 2022 роком визначає УОП як компанію з найшвидшими темпами зростання серед 100 провідних світових виробників озброєння.

«Сьогодні головне для нас – нарощення виробництва озброєнь і військової техніки для наближення Перемоги над ворогом», – зазначив Генеральний директор Укроборонпрому Герман Сметанін.

Зазначається, що Державний концерн «Укроборонпром», правонаступником якого з червня 2023 року є АТ «УОП», входить до рейтингу TOP 100 Defense Companies з 2015 року. Попередній найкращий результат був досягнутий у 2017 році, коли компанія посіла 62 місце.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Олексій Кулеба
    Олексій Кулеба
    заступник керівника Офісу Президента України