Прорив ЗСУ у Курській області є історичним, — американський сенатор Блюменталь

21:56, 12 серпня 2024
Прорив українськими військами кордону у Курській області є історичним, адже Україна перенесла війну на територію рф.
Прорив ЗСУ у Курській області є історичним, — американський сенатор Блюменталь
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

До Києва 12 серпня з офіційним візитом прибула двопартійна делегація зі США. У її складі республіканець Ліндсі Грем та демократ Річард Блюменталь.

Американський сенатор від Демократичної партії Річард Блюменталь заявив, що прорив українськими військами кордону у Курській області є історичним. Адже Україна перенесла війну на територію рф.

«Прорив у Курську на фронті є історичним. Це масштабний прорив. Хороші новини, великі новини, що обіцяють ще більше потенційних проривів. Тепер росіяни будуть відступати. Вони візьмуть війська з інших місць. Вони використовуватимуть ресурси на цьому фронті, який вже був встановлений. Але велика новина полягає в тому, що Україна зараз в Росії. Вона приносить боротьбу в росію», - сказав сенатор.

За його словами, сенатори хочуть передати адміністрації президента США Джо Байдена повідомлення, що «слід надати Україні більше гнучкості у використанні наданої зброї, щоб вдарити глибше за лінії, що існують зараз».

«Є обмеження та питання дозволів, сподіваємося, що їх вдасться подолати. Така більша влада є надзвичайно важливою як з точки зору тактики, так і стратегії в цілому. Ми будемо працювати над отриманням ще більших ресурсів», - сказав Блюменталь.

Додамо, що сенатор Ліндсі Грем схвально оцінив рішення України щодо операції у Курській області рф.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Карпенко
    Оксана Карпенко
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Елла Сгара
    Елла Сгара
    суддя Східного апеляційного господарського суду