Міноборони відновило конкурсний відбір керівників підприємств

15:08, 24 вересня 2024
Спеціалізована група обиратиме керівників підприємств Міноборони.
Міноборони відновило конкурсний відбір керівників підприємств
Джерело фото: Міноборони
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Відтепер кандидатів на керівні посади в підприємствах, що підпорядковані Міністерству оборони України, обиратиме спеціалізована робоча група. Це рішення спрямоване на залучення професійних менеджерів та більш ефективне забезпечення потреб Сил оборони. Про це повідомили в Міноборони.

«Це рішення фактично повертає конкурсний відбір на посади в підприємствах Міноборони. Вчора робоча група з відбору розпочала роботу. Так ми зможемо залучити професійних та доброчесних менеджерів до формування стратегій розвитку, управління та нагляду за менеджментом наших підприємств. Результатом цього рішення стане більш якісне задоволення потреб Сил оборони в умовах війни», — зазначив заступник міністра оборони Станіслав Гайдер.

На час воєнного стану проведення конкурсів на керівні посади було зупинене, проте це рішення стосується підприємств, що перебувають у оперативному підпорядкуванні оборонного відомства. Робоча група визначатиме критерії оцінки для кожного підприємства окремо, а відбір кандидатів відбуватиметься прозоро та відкрито.

Крім того, до процесу планують залучити професійну рекрутингову компанію, а також представників міжнародних організацій, дипломатичних установ та експертів. Такий підхід відповідає принципам корпоративного управління, рекомендованим Організацією економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), і сприятиме підвищенню довіри громадськості та міжнародних партнерів до рішень Міністерства оборони.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Луспеник
    Дмитро Луспеник
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді, секретар Пленуму Верховного Суду
  • Олег Кравців
    Олег Кравців
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Калініченко
    Любов Калініченко
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Тетяна Гребенюк
    Тетяна Гребенюк
    член Ради суддів України, суддя Господарського суду Харківської області
  • Олена Істоміна
    Олена Істоміна
    суддя Східного апеляційного господарського суду