ВРП отримала заяви від усіх 37 суддів колишніх вищих спецсудів про переведення чи звільнення у відставку

10:57, 2 лютого 2024
Судді звернулись до Вищої ради правосуддя із заявами про переведення чи звільнення у відставку.
ВРП отримала заяви від усіх 37 суддів колишніх вищих спецсудів про переведення чи звільнення у відставку
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Станом на 1 лютого усі 37 суддів, які перебувають чи перебували у штаті Вищого адміністративного суду України, Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ та Вищого господарського суду України звернулись до Вищої ради правосуддя із заявами про переведення чи звільнення у відставку. Про це повідомив офіційний сайт ВРП.

А саме:

7 суддів Вищого адміністративного суду України подали заяви про переведення (двома з них одночасно подано заяви про звільнення у відставку), та 8 суддів подали заяви про звільнення у відставку;

6 суддів Вищого господарського суду України подали заяви про переведення та 4 суддів цього суду подали заяви про звільнення у відставку;

3 судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ звернулись із заявами про переведення та 9 суддів подали заяви про відставку.

В штаті Вищого адміністративного суду України перебувало 15 суддів, Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ – 12 суддів, Вищого господарського суду України – 10 суддів.

Раніше ми писали, що у відставку було звільнено суддів Вищого господарського суду України та Вищого спеціалізованого суду України.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України