Нікого відмазувати ми не будемо, — Роман Труба

16:20, 5 июня 2019
ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом можливого умисного приховування вбивства 5-річного Кирила.
Нікого відмазувати ми не будемо, — Роман Труба
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчими Державного бюро розслідувань відкрито кримінальне провадження за фактом можливого умисного приховування вбивства 5-річного Кирила Тлявова співробітниками поліції. Про це 5 червня повідомив керівник ДБР Роман Труба у ході засідання правоохоронного комітету Верховної Ради.

Труба зазначив, що до ЄРДР також було внесено кримінальне провадження за ст. 396 КК щодо можливого приховування злочину представниками поліції. «Кваліфікація злочину дійсно змінювалася, бо це досудове розслідування — це комплекс слідчих дій. Кваліфікація змінювалася до мірі проведення слідчих дій. Нікого відмазувати ми не будемо»,  підкреслив Р. Труба.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що двоє патрульних розпивали спиртні напої під час свого вихідного. Вони вирішили постріляти з вогнепальної зброї по металевим банкам, які перебували в місці, де були люди. Під час пострілів вони влучили у малолітнього хлопчика, який у цей час був на дитячому майданчику.

Також ми писали, що хлопчика з тяжкою відкритою проникаючою черепно-мозковою травмою було госпіталізовано. Дитина померла у лікарні.

Відомо, що поліцейським оголошено остаточну підозру. Санкція статті передбачає покарання аж до довічного позбавлення волі.

Нещодавно з’явилося повідомлення, що суд арештував першого підозрюваного у вбивстві дитини, а пізніше — і другого підозрюваного.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду